Velgen

Profile Car & Tyreservice heeft het grootste online aanbod lichtmetalen en stalen velgen van Nederland. Of het nu gaat om 15 inch-velgen, 18 inch-velgen, winterbanden met velgen, wieldoppen, wielbouten, wielmoeren of velgsloten: bij Profile krijgt u altijd passend advies en de beste aanbieding.

Lichtmetalen of stalen velgen: bepaal zelf de uitstraling

Met velgen kunt u het verschil maken. Zilver, zwart, antraciet of oranje: alles is mogelijk. U bepaalt zelf welke uitstraling het beste bij u en uw auto past.
Lichtmetalen velgen  of aluminium velgen zijn echte blikvangers voor uw auto. Ze geven uw auto een modern, verzorgd en sportief uiterlijk en zijn bovendien licht in gewicht en roestbestendig.

Zoekt u goedkope velgen? Dan kunnen stalen velgen een slimme optie zijn. U vindt in ons assortiment verschillende betaalbare velgenmerken.

Lichtmetalen velgen

Lichtmetalen velgen zijn één van de populairste accessoires voor de auto. Met mooie aluminium velgen krijgt uw auto een modern of sportief uiterlijk en kunt u uw onderscheiden van andere automobilisten. De persoonlijke uitstraling van uw eigen auto, nieuw of 6 jaar oud, bestaat uit vier technisch verantwoorde en goed verzorgde lichtmetalen velgen. Niet voor niets voorzien autofabrikanten hun topmodellen van lichtmetalen velgen. Bovendien voegen lichtmetalen velgen meer toe dan het persoonlijke accent. Zo zijn deze in vergelijking met stalen velgen in het algemeen een stuk lichter en voeren lichtmetalen velgen door hun samenstelling en styling vaak de warmte van de banden en het remsysteem beter af.

Stalen velgen

Zoals de naam aangeeft worden stalen velgen gemaakt van staal. Dit in tegenstelling tot lichtmetalen velgen, welke van aluminium worden gemaakt. Stalen velgen worden vaak gebruikt in de winter. Het monteren van winterbanden op een extra set velgen is een verstandige keuze. Het jaarlijks omleggen van uw banden op de dezelfde velgen is slecht voor uw banden en kost veel tijd en geld. Met de aanschaf van een extra set (stalen) velgen voor uw winterbanden bespaart u op de wisseltijd en de bijkomende wisselkosten.

Koop nu uw velgen i.c.m. winterbanden!

Ook in de winter wilt u veilig de weg op. Maar waarom zou u steeds de banden laten vervangen terwijl u de velgen en banden gewoon als één geheel kunt aanschaffen? Hierdoor kunnen de banden op de velgen blijven zitten. Dit zorgt ervoor dat u zowel in de zomer als de winter met mooie velgen rijdt. We hebben velgen met banden in de aanbieding van de merken Hybridrad, Enzo, Dezent, RC Design en Brock. De banden die hierbij aangeboden worden zijn van de merken Interstate, Hankook, Dunlop en Vredestein.

DBS

Blijf op de hoogte

Hou ons in de gaten op social media