Banden

De beste autobanden en merken snel gemonteerd

Banden zijn er in allerlei maten en types. Voor de beste bandenservice ga je daarom naar Profile DBS. Je banden zorgen er immers voor dat je veilig op je bestemming aankomt. Bij Profile DBS hebben we daarom een uitgebreid assortiment autobanden. Deze kunnen we zorgvuldig en snel monteren of wisselen. Ook het balanceren en uitlijnen kunnen we bij Profile DBS als geen ander. Dit is van groot belang, omdat er ongewenste trillingen kunnen ontstaan in het stuur. Daarnaast bespaar je hierdoor ook nog eens een hoop brandstof.

Banden wisselen combineren met een onderhoudsbeurt? Het kan!

Het wisselen van autobanden en een onderhoudsbeurt kun je bij Profile DBS combineren. Zo ga je efficiënt met je tijd om en kost het zo min mogelijk tijd. Je kunt de afspraak om banden wisselen zelfs combineren met een APK. De APK is zelfs gratis in combinatie met een grote onderhoudsbeurt. Wat levert dit je op? In plaats van 3 afspraken slechts 1 afspraak en je bent meteen klaar. Je hoeft dus maar één keer naar Profile DBS te komen en wij zorgen ervoor dat je snel weer veilig de weg op kunt!

Nieuwe autobanden snel en vakkundig gemonteerd

Nieuwe banden koop je bij Profile DBS. Niet alleen vanwege de goedkope prijs en het goede advies, maar ook door de vakkundige montage. Juist monteren is enorm belangrijk, omdat banden op deze manier minder snel slijten. Zo kun jij langer door met je nieuwe banden, dat wilt toch iedereen? Daarnaast ervaar je hierdoor ook meer rijcomfort en bespaar je brandstof. Precies, daarom ga je dus voor nieuwe autobanden naar Profile DBS.

DBS

Blijf op de hoogte

Hou ons in de gaten op social media