Over ons

Historie

In 1988 opende Dirk van Dijk de eerste DBS vestiging in Hoogvliet. De vestiging legde zich volledig toe op banden, uitlaten, schokdempers, accu’s en remmen, waardoor de vervanging van deze onderdelen sneller en goedkoper kon worden gerealiseerd dan bij andere garages.

DBS is inmiddels uitgegroeid tot een groot familiebedrijf, een overkoepelende organisatie voor zes divisies in de bandenbranche en zorgt voor een optimale samenwerking en stroomlijning van alle services. Hierdoor ben je verzekerd van hoogwaardige en vooruitstrevende dienstverlening op het gebied van banden, velgen, onderhoud en bandenservices.

Een totaalconcept, uniek in deze branche. Letterlijk van A tot Z: van APK, Balanceren en Carcheck tot Velgen, Winter- en Zomerbanden.

DBS heeft inmiddels 13 Retail vestigingen en een aantal servicepunten in Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Wij zijn thuis in alle merken en typen auto’s en bedrijfswagens. Profile is een franchiseformule die werkt met betrouwbare ondernemers zoals DBS. Wij behandelen klanten als onze gasten. Niet alleen met goede koffie, maar ook met gratis WIFI en een comfortabele ontvangstruimte. Goede service, begrip en transparantie vinden wij belangrijk. Weten waar je aan toe bent, zo werkt het bij DBS. Ook voor jou als fleetowner / wagenparkbeheerder en mkb-er.

Banden en auto onderhoud


Profile DBS is specialist in banden en auto onderhoud voor alle soorten voertuigen. Profile DBS biedt een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden, waaronder winterbandenzomerbanden en 4-seizoenenbanden. Het specialisme schuilt echter vooral in de hoogwaardige bandenservices. Profile DBS staat echter ook voor innovatie. De organisatie investeert continu in de ontwikkeling van nieuwe banden en daarmee gepaard gaande services. Profile DBS verbetert haar service continue. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Profile DBS heeft oog voor jouw belangen, maar ook voor het milieu.

Velgen

De persoonlijke uitstraling van jouw eigen auto, nieuw of 6 jaar oud, bestaat uit vier technisch verantwoorde en goed verzorgde lichtmetalen velgen. Niet voor niets voorzien sommige autofabrikanten hun topmodellen van lichtmetalen velgen. Bovendien voegen lichtmetalen velgen meer toe dan het persoonlijke accent. Zo zijn deze in vergelijking met stalen velgen in het algemeen een stuk lichter en voeren lichtmetalen velgen door hun samenstelling en styling vaak de warmte van de banden en het remsysteem beter af. Voor een mooie set lichtmetalen velgen kun je bij Profile natuurlijk ook terecht.

Sfeerimpressie vestiging Dordrecht
DBS

Blijf op de hoogte

Hou ons in de gaten op social media