Profile DBS Barendrecht

Banden

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile DBS Barendrecht
Bij Profile DBS Barendrecht kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Naast onze kennis over winterbanden, bieden wij ook een groot aanbod aan winterbanden voor de verkoop. Wil je ​winterbanden kopen​? Dan voorzien wij van Profile DBS Barendrecht je van een uitgebreid advies. Wij selecteren de ​beste winterbanden​ voor jou en je auto.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile DBS Barendrecht
Het is mogelijk om online banden met velgen te bestellen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile DBS Barendrecht aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

Ben je op zoek naar de dichtstbijzijnde vestiging voor APK, onderhoud en reparatie? Bekijk hier onze vestigingen.

Profile DBS is een VACO MVO+ gecertificeerd bandenservicebedrijf. VACO MVO+ sluit aan bij ISO 26.000, de internationale richtlijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Profile Truck

De Profile Uptime Service is een continu proces. Dat begint bij goed bandenmanagement. Wij geven advies over de best presterende banden voor uw type transport. En we beloven dat we door bijvoorbeeld uitlijnen en balanceren nog meer op brandstof en onderdelen kunnen besparen. Andere aspecten die bijdragen aan 100% Uptime zijn herprofileren, TPMS, Tymacon en Fleetchecks.

Met onze mobiele service-units controleren we meerdere keren je wagenpark. En met de Profile Euroservice 24/7 en de bijna 8000 servicelocaties in Europa zorgen we dat je bij pech weer snel de weg op kunt.

DBS Barendrecht biedt een complete service voor auto’s, transport, landbouw en industrie.
DBS heeft inmiddels een grote naamsbekendheid in omgeving Rotterdam. Filiaal Barendrecht, gevestigd op het bedrijventerrein Dierenstein staat onder leiding van Frank de Ronde en zijn team.
Zowel particuliere, als zakelijke rijders profiteren van de uitgebreide service binnen DBS.

Team Barendrecht bestaat uit vakmannen, experts op het gebied van banden. Van merkbanden tot budgetbanden.

Daarnaast zijn wij Vaco erkend. Ook kun je gebruik maken van gratis WIFI terwijl je wacht en kun je ontspannen met een kop koffie of thee. Uiteraard proberen wij je direct te helpen en ervoor te zorgen dat je niet lang hoeft te wachten tot je voertuig klaar is.

Ga naar www.profiletyrecenter.nl voor meer informatie.

Wij zijn op zoek naar een Truckbandenmonteur! Klik hier om de vacature te bekijken.

Profile Tyrecenter

Adresgegevens

Afspraak maken Wil jij werken bij deze vestiging?

Openingstijden

  • Maandag08.00 - 17.00 uur
  • Dinsdag08.00 - 17.00 uur
  • Woensdag08.00 - 17.00 uur
  • Donderdag08.00 - 17.00 uur
  • Vrijdag08.00 - 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 - 12.00 uur
  • ZondagZondag

Laatste nieuws

Nederlandse automobilist verwaarloost autobanden.

Nederlandse automobilist verwaarloost autobanden.

Keer op keer blijkt uit onderzoek dat het bandenbewustzijn in Nederland laag is. De bandenspanning en het bandenprofiel zijn vaak…

Lees meer
Wetgeving winterbanden VACO

Wetgeving winterbanden VACO

De wetgeving voor winterbanden en sneeuwkettingen in Europese landen wijzigt regelmatig. Branchevereniging VACO houdt daarom de vinger aan de pols….

Lees meer
Het wordt kouder, Profile moedigt bestuurders aan extra oog te hebben voor banden

Het wordt kouder, Profile moedigt bestuurders aan extra oog te hebben voor banden

Doppenactie: ludieke campagne spoort automobilisten aan regelmatig de banden te checken. Veenendaal, 10 november 2021 – ‘Nederland, kijk uit je…

Lees meer
DBS

Blijf op de hoogte

Hou ons in de gaten op social media