Profile DBS Oud-Beijerland

APK

APK bij Profile DBS Oud Beijerland
Door de ​APK​ blijven de Nederlandse wegen veilig en worden gevaarlijke situaties op de weg voorkomen. Het is belangrijk dat je deze keuring jaarlijks door professionals laat uitvoeren. Bij een APK wordt er namelijk gecontroleerd of een voertuig voldoet aan ​de eisen​ op het gebied van veiligheid en milieu.

Is jouw ​APK verlopen? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een ​afspraak​ in te plannen bij een gecertificeerd keurmeester. Bij Profile DBS Oud-Beijerland staan onze gecertificeerde keurmeesters graag voor je klaar!

Banden

Autobanden
Bij Profile DBS Oud-Beijerland ​werken wij met monteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor beschikken wij over specialistische kennis op vele verschillende gebieden. Wij kunnen hierdoor een volledige autoservice aanbieden voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd op het gebied van autobanden en geven wij graag advies over bijvoorbeeld ​zomerbanden​, ​winterbanden​ en ​vierseizoenenbanden​.

Winterbanden
Het is verstandig om te wisselen naar ​winterbanden​ als de temperaturen onder de zeven graden liggen. Naast dat winterbanden geschikt zijn voor het rijden in de sneeuw, is het met winterbanden ook veiliger om te rijden met regen en ijs. Daarnaast geven winterbanden meer grip dan ​zomerbanden​ doordat het profiel van de band dieper ligt.

Naast onze kennis over winterbanden, bieden wij ook een groot aanbod aan winterbanden voor de verkoop. Wil je ​winterbanden kopen​? Dan voorzien wij van Profile DBS Oud Beijerland je van een uitgebreid advies. Wij selecteren de ​beste winterbanden​ voor jou en je auto.

Onderhoud

Kleine beurt
Bij een kleine beurt​ kijken onze specialisten naar meer dan 25 punten. Zij controleren onder andere de banden, verlichting, remblokken en het uitlaatsysteem. Na een kleine beurt is je auto weer startklaar om veilig de weg op te kunnen.

Wat kost een kleine beurt​?
De kosten verschillen per merk en autotype. Bij het maken van een afspraak wordt er door onze Profile specialisten altijd een prijsopgave gemaakt. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent!

Grote beurt
Naast een kleine beurt bieden wij ook onderhoud voor een ​grote beurt​. Waarbij er bij een kleine beurt naar 25 punten gekeken wordt, controleren we bij een grote beurt op maar liefst 90 verschillende punten. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar het verversen van de motorolie, het controleren van de accu en het checken van de remmen.

Wat kost een grote beurt​?
Bij een grote beurt wordt de auto intensiever gecontroleerd. Dit zorgt ook voor hogere kosten dan de kosten die bij een kleine beurt komen kijken. De specialisten van Profile stellen graag van tevoren een prijs voor je op, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Heeft jouw auto een grote beurt nodig? Wij keuren jouw auto namelijk gratis als je een afspraak maakt voor een APK in combinatie met een grote beurt.

Reparaties

Is je auto toe aan een reparatie? Kies voor Profile! We hebben een ruime ervaring met alle merken en modellen. Er werken gecertificeerde monteurs met uitgebreide technische kennis en we gebruiken hoogwaardige onderhoudsproducten.

Voor al het onderhoud en reparaties
Als je auto kapot gaat, is dat erg vervelend. Profile helpt je snel weer op weg, tegen een eerlijke prijs. Bij Profile werken ervaren monteurs, die naast regulier auto onderhoud ook veel ervaring hebben met allerlei soorten reparaties en storingen. Maak direct online een afspraak bij Profile DBS Oud-Beijerland.

Vooraf contact over de prijs
Blijkt tijdens een onderhoudsbeurt dat er een onderdeel gerepareerd moet worden? Of loop je zelf tegen een defect aan? Als blijkt dat we een reparatie moeten uitvoeren, hebben we vooraf contact met je over de prijs. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan. Of het nu gaat om het vervangen van uw remmen of de distributieriem, bij Profile ben je aan het juiste adres.

Laadstation

Laadstation Elektrische voertuigen
Naast onze locatie op het parkeerterrein, is het mogelijk om je Elektrische auto op te laden. Dit laadstation is gelegen naast het tankstation van Berkman.

Profile DBS Oud-Beijerland
Van een kleine beurt tot aan groot onderhoud, autobanden of een APK keuring, wij helpen je graag. Heb je een vraag of wil je een ​afspraak​ maken bij Profile DBS Oud-Beijerland​? Neem dan contact met ons op en we helpen je verder!

Wij zoeken een Automonteur! Klik hier om te vacature te bekijken.

Profile DBS is een VACO MVO+ gecertificeerd bandenservicebedrijf. VACO MVO+ sluit aan bij ISO 26.000, de internationale richtlijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Profile Tyrecenter

Adresgegevens

Afspraak maken Wil jij werken bij deze vestiging?

Openingstijden

  • Maandag08.00 - 17.00 uur
  • Dinsdag08.00 - 17.00 uur
  • Woensdag08.00 - 17.00 uur
  • Donderdag08.00 - 17.00 uur
  • Vrijdag08.00 - 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 - 12.00 uur
  • ZondagGesloten

Laatste nieuws

Nederlandse automobilist verwaarloost autobanden.

Nederlandse automobilist verwaarloost autobanden.

Keer op keer blijkt uit onderzoek dat het bandenbewustzijn in Nederland laag is. De bandenspanning en het bandenprofiel zijn vaak…

Lees meer
Wetgeving winterbanden VACO

Wetgeving winterbanden VACO

De wetgeving voor winterbanden en sneeuwkettingen in Europese landen wijzigt regelmatig. Branchevereniging VACO houdt daarom de vinger aan de pols….

Lees meer
Het wordt kouder, Profile moedigt bestuurders aan extra oog te hebben voor banden

Het wordt kouder, Profile moedigt bestuurders aan extra oog te hebben voor banden

Doppenactie: ludieke campagne spoort automobilisten aan regelmatig de banden te checken. Veenendaal, 10 november 2021 – ‘Nederland, kijk uit je…

Lees meer
DBS

Blijf op de hoogte

Hou ons in de gaten op social media