Profile DBS Etten-Leur

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile DBS Etten-Leur
Bij Profile DBS Etten-Leur kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Naast onze kennis over winterbanden, bieden wij ook een groot aanbod aan winterbanden voor de verkoop. Wil je ​winterbanden kopen​? Dan voorzien wij van Profile DBS Etten-Leur je van een uitgebreid advies. Wij selecteren de ​beste winterbanden​ voor jou en je auto.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile DBS Etten-Leur
Het is mogelijk om online banden met velgen te bestellen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile DBS Etten-Leur aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

Profile DBS Etten-Leur
Heb je een vraag of wil je een ​afspraak​ maken bij Profile DBS Etten-Leur Neem dan contact met ons op en we helpen je verder!

Ben je op zoek naar de dichtstbijzijnde vestiging voor APK, onderhoud en reparatie? Bekijk hier onze vestigingen.

Profile DBS is een VACO MVO+ gecertificeerd bandenservicebedrijf. VACO MVO+ sluit aan bij ISO 26.000, de internationale richtlijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij zoeken een Bandenmonteur! Klik hier om te vacature te bekijken.

Profile Tyrecenter

Adresgegevens

Afspraak maken Wil jij werken bij deze vestiging?

Openingstijden

  • Maandag08.00 - 17.00 uur
  • Dinsdag08.00 - 17.00 uur
  • Woensdag08.00 - 17.00 uur
  • Donderdag08.00 - 17.00 uur
  • Vrijdag08.00 - 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 - 12.00 uur
  • ZondagGesloten

Laatste nieuws

Nederlandse automobilist verwaarloost autobanden.

Nederlandse automobilist verwaarloost autobanden.

Keer op keer blijkt uit onderzoek dat het bandenbewustzijn in Nederland laag is. De bandenspanning en het bandenprofiel zijn vaak…

Lees meer
Wetgeving winterbanden VACO

Wetgeving winterbanden VACO

De wetgeving voor winterbanden en sneeuwkettingen in Europese landen wijzigt regelmatig. Branchevereniging VACO houdt daarom de vinger aan de pols….

Lees meer
Het wordt kouder, Profile moedigt bestuurders aan extra oog te hebben voor banden

Het wordt kouder, Profile moedigt bestuurders aan extra oog te hebben voor banden

Doppenactie: ludieke campagne spoort automobilisten aan regelmatig de banden te checken. Veenendaal, 10 november 2021 – ‘Nederland, kijk uit je…

Lees meer
DBS

Blijf op de hoogte

Hou ons in de gaten op social media