Profile DBS Middelharnis

APK

APK bij Profile DBS Middelharnis
Door de ​APK​ blijven de Nederlandse wegen veilig en worden gevaarlijke situaties op de weg voorkomen. Het is belangrijk dat je deze keuring jaarlijks door professionals laat uitvoeren. Bij een APK wordt er namelijk gecontroleerd of een voertuig voldoet aan ​de eisen​ op het gebied van veiligheid en milieu.

Is jouw ​APK verlopen? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een ​afspraak​ in te plannen voor een APK bij een gecertificeerd keurmeester in Zierikzee. Bij Profile DBS Zierikzee staan onze gecertificeerde keurmeesters graag voor je klaar!

Banden

Autobanden
Bij Profile DBS Middelharnis ​werken wij met monteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor beschikken wij over specialistische kennis op vele verschillende gebieden. Wij kunnen hierdoor een volledige autoservice aanbieden voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd op het gebied van autobanden en geven wij graag advies over bijvoorbeeld ​zomerbanden​, ​winterbanden​ en ​vierseizoenenbanden​.

Winterbanden
Het is verstandig om te wisselen naar ​winterbanden​ als de temperaturen onder de zeven graden liggen. Naast dat winterbanden geschikt zijn voor het rijden in de sneeuw, is het met winterbanden ook veiliger om te rijden met regen en ijs. Daarnaast geven winterbanden meer grip dan ​zomerbanden​ doordat het profiel van de band dieper ligt.

Naast onze kennis over winterbanden, bieden wij ook een groot aanbod aan winterbanden voor de verkoop. Wil je ​winterbanden kopen​? Dan voorzien wij van Profile DBS Zierikzee,  je van een uitgebreid advies. Wij selecteren de ​beste winterbanden​ voor jou en je auto.

Onderhoud

Kleine beurt
Bij een kleine beurt​ kijken onze specialisten naar meer dan 25 punten. Zij controleren onder andere de banden, verlichting, remblokken en het uitlaatsysteem. Na een kleine beurt is je auto weer startklaar om veilig de weg op te kunnen.

Wat kost een kleine beurt​?
De kosten verschillen per merk en autotype. Maak online een afspraak en ontvang altijd een prijsopgave vooraf. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent!

Grote beurt
Naast een kleine beurt bieden wij ook onderhoud voor een ​grote beurt​. Bij een grote beurt, controleren we op maar liefst 90 verschillende punten. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar het verversen van de motorolie, het controleren van de accu en het checken van de remmen.

Wat kost een grote beurt​?
Bij een grote beurt wordt de auto intensiever gecontroleerd. Dit zorgt ook voor hogere kosten dan de kosten die bij een kleine beurt komen kijken. De specialisten van Profile stellen graag van tevoren een prijs voor je op, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Heeft jouw auto een grote beurt nodig? Wij keuren jouw auto namelijk gratis als je een afspraak maakt voor een APK in combinatie met een grote beurt.

Truck

Truckbanden
Onze experts zorgen dat u altijd blijft rijden. We voorzien fleetowners, transporteurs en chauffeurs van het juiste advies, omdat we de markt goed kennen. We zijn namelijk merkonafhankelijk en hebben een groot internationaal netwerk. Lees er hier meer over

Landbouw

Voor alle landbouw service kunt u terecht bij onze locatie Lorentz 11, 3241 LX Middelharnis.

Landbouwbanden
In de agrarische sector zijn er enorm veel soorten banden. De doorsnede varieert van 15 tot 210 centimeter. Ieder seizoen, ieder voertuig en ieder gewas vraagt om specifieke bandeigenschappen. Wanneer u ons om advies vraagt, kijken we altijd speciaal naar uw bedrijf. Verbouwt u bijvoorbeeld aardappels? Dan zorgen wij voor smalle banden, zodat u uw aardappels op 75 centimeter afstand van elkaar kunt poten, oogsten en bespuiten. Wij denken graag met u mee. Lees er hier meer over.

Profile Middelharnis
Van een kleine beurt tot aan groot onderhoud, autobanden, een APK keuring, truckbanden of landbouwbanden, wij helpen je graag. Heb je een vraag of wil je een ​afspraak​ maken bij Profile Middelharnis? Neem dan contact met ons op en we helpen je verder!

Profile DBS is een VACO MVO+ gecertificeerd bandenservicebedrijf. VACO MVO+ sluit aan bij ISO 26.000, de internationale richtlijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij zijn op zoek naar een Automonteur! Klik hier om de vacature te bekijken.

Profile Tyrecenter

Adresgegevens

Afspraak maken Wil jij werken bij deze vestiging?

Openingstijden

  • Maandag08.00 - 17.00 uur
  • Dinsdag08.00 - 17.00 uur
  • Woensdag08.00 - 17.00 uur
  • Donderdag08.00 - 17.00 uur
  • Vrijdag08.00 - 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 - 12.00 uur
  • ZondagGesloten

Laatste nieuws

Nederlandse automobilist verwaarloost autobanden.

Nederlandse automobilist verwaarloost autobanden.

Keer op keer blijkt uit onderzoek dat het bandenbewustzijn in Nederland laag is. De bandenspanning en het bandenprofiel zijn vaak…

Lees meer
Wetgeving winterbanden VACO

Wetgeving winterbanden VACO

De wetgeving voor winterbanden en sneeuwkettingen in Europese landen wijzigt regelmatig. Branchevereniging VACO houdt daarom de vinger aan de pols….

Lees meer
Het wordt kouder, Profile moedigt bestuurders aan extra oog te hebben voor banden

Het wordt kouder, Profile moedigt bestuurders aan extra oog te hebben voor banden

Doppenactie: ludieke campagne spoort automobilisten aan regelmatig de banden te checken. Veenendaal, 10 november 2021 – ‘Nederland, kijk uit je…

Lees meer
DBS

Blijf op de hoogte

Hou ons in de gaten op social media